Brainformation & Neuromarketing

About NetValue

Παροχή υπηρεσιών νευρομάρκετινγκ (Neuromarketing)

Welcome

Στη NetValue παρέχουμε καινοτόμες και επιστημονικά τεκμηριωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των σύχρονων στρατηγικών επικοινωνίας.

Η δραστηριότητά μας εκτείνεται στους τομείς της μελέτης των μηχανισμών καταναλωτικών επιλογών, της διερεύνησης των συναισθηματικών συσχετισμών μεταξύ προϊόντος και καταναλωτή, της εξαγωγής ποιοτικών αποτελεσμάτων σε σχέση με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, της παρατήρησης των νευρολογικών αντιδράσεων στα διάφορα ερεθίσματα.

About

Στόχος της NetValue είναι ο στοχευμένος σχεδιασμός της διαφημιστικής σας καμπάνιας, προσφέροντας ταυτόχρονα ανάλυση της απήχησης του brand image της επιχείρησής σας και συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Η ομάδα μας αποτελείται από διεθνώς καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου καθώς και νέους επιτυχημένους επαγγελματίες που προωθούν με υπεύθυνο τρόπο τις καινοτόμες υπηρεσίες μας, με έμφαση στις σκέψεις και τα πιστεύω των ανθρώπων.

Features

Κατασκευή website/eshop σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Έρευνα αγοράς σχετικά με την αποδοχή του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας και παροχή συμβουλευτικής για αύξηση των πωλήσεων σας.
Προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατάλληλα προσαρμοσμένη στην ταυτότητα της επιχείρησης σας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, και τη «λογική» του κοινού σας, καθώς και σχεδιασμός διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας, σχεδιασμένης αποκλειστικά για το κοινό στο οποίο απευθύνεται.
Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ένα Σύστημα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους Τεχνητής Νοημοσύνης, ώστε:
-να αποτυπώνονται/αναλύονται/αποθηκεύονται οι πληροφορίες που θέλετε, προκειμένου να διευκολύνεται η διαδικασία λήψης κρίσιμων αποφάσεων για την επιχείρησή σας
-να αυτοματοποιούνται χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας
-να προσφέρετε στους πελάτες σας χρήσιμες και ουσιώδεις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
-Βραβείο Europa Nostra in Research 2021 -Βραβείο Europa Nostra Grand Prix in Research 2021

Special Services

Where brain science and marketing meet.

netvalue

Τι είναι το νευρομάρκετινγκ

To σύχρονο μάρκετινγκ δεν βασίζεται πια μόνο στην ψυχολογία του καταναλωτή αλλά και στη νευροεπιστήμη (Neuroscience). Σκοπός είναι να γνωρίζουμε πως τα διαφημιστικά σποτ και τα μηνύματα μάρκετινγκ επιδρούν στους νευρώνες του εγκεφάλου των πελατών σας. Πρόκειται για ερευνητική μεθοδολογία που μας δείχνει τι συμβαίνει στο μυαλό του καταναλωτή τη στιγμή της αγοράς και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που τον κάνουν να επιλέξει το συγκεκριμένο προϊόν αντί για κάποιο άλλο παρόμοιο. Έτσι, έχοντας ισχυρές ερευνητικές ενδείξεις σχετικά με το τι θέλουν να ακούσουν και να δουν οι καταναλωτές σε σχέση μ’ ένα συγκεκριμένο προϊόν/υπηρεσία, οργανώνουμε τη διαφημιστική σας καμπάνια, αλλά και σας παρέχουμε συμβουλές για τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει η υπηρεσία ή το προϊόν που θέλετε να προωθήσετε (πχ ετικέτα ή logo).

 • Affective Design of E-Commerce User Interfaces

  Σχεδιασμός της συναισθηματικής επίδρασης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
 • Colours and shapes

  Τα χρώματα και τα σχήματα που προκύπτουν από τις εικόνες ενός ιστοχώρου προκαλούν συγκεκριμένη συναισθηματική διέγερση στον επισκέπτη. Η διέγερση αυτή ασφαλώς έχει να κάνει και με το είδος του παρεχόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας που προβάλλεται, καθώς και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επισκέπτη.
 • Design

  Σε αρκετές περιπτώσεις, για παράδειγμα, η ηλεκτρονική προώθηση ενός προϊόντος αποτυγχάνει επειδή ο σχεδιασμός της σχετικής ιστοσελίδας είναι ακατάλληλος για το συγκεκριμένο προϊόν και το κοινό στο οποίο απευθύνεται.
 • Emotional Content

  Οι άνθρωποι της NetValue έχουν τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται, ώστε ο σχεδιασμός της «ηλεκτρονικής παρουσίας» του κάθε προϊόντος/υπηρεσίας να επικοινωνεί το κατάλληλο συναισθηματικό περιεχόμενο σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ηλεκτρονικός Πωλητής με Συναισθηματική Νοημοσύνη

Στο σύγχρονο ηλεκτρονικό εμπόριο, αντί να προβάλλεται «ξερό» κείμενο στους επισκέπτες ενός ιστοχώρου, χρησιμοποιούνται ανθρωπομορφικές αναπαραστάσεις, πχ καρτούν, οι οποίες επικοινωνούν πρόσωπο με πρόσωπο με τον πελάτη. Οι οντότητες αυτές ενσωματώνουν Τεχνητή Νοημοσύνη έτσι ώστε να μπορούν παρουσιάζουν το προϊόν/υπηρεσία, να απαντούν σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις του πελάτη, και σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνουν μέχρι και την πώληση. Οι συνεργάτες μας στη NetValue έχουν υψηλή επιστημονική εξειδίκευση σε αυτόν το χώρο και μπορούν να δημιουργήσουν το δικό σας ηλεκτρονικό πωλητή, δίνοντας μια ξεχωριστή εντύπωση στους πελάτες σας.

 • Emotional State Recognition

  Oι ηλεκτρονικοί πωλητές της NetValue ενσωματώνουν αλγόριθμους Τεχνητής Νοημοσύνης, έτσι ώστε να κάνουν μια ασφαλή εκτίμηση της συναισθηματικής κατάστασης-διάθεσης του χρήστη.
 • Data Collection

  Αξιοποιώντας δεδομένα από τη συμπεριφορά του χρήστη κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης του με το ηλεκτρονικό περιβάλλον (πχ ο χρήστης κουνάει πολύ νευρικά το ποντίκι), ο ηλεκτρονικός πωλητής μπορεί να διαγνώσει τη συναισθηματική κατάσταση του πελάτη.
 • Personalization

  H συμπεριφορά του ηλεκτρονικού πωλητή (λεκτική και σωματική) προσαρμόζεται καταλλήλως, όπως θα έκανε και ένας επιτυχημένος άνθρωπος- πωλητής.

Information Systems

Δημιουργούμε Πληροφοριακά Συστήματα κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Συζητώντας μαζί σας, προσδιορίζουμε τις ανάγκες τις επιχείρησής σας σε ό,τι αφορά πληροφορίες που πρέπει να παρακολουθούνται, να αναλύονται (κάνουμε χρήση αλγορίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης για να κάνουμε τις προβλέψεις που θέλετε) και να αποθηκεύονται. Επίσης, μαζί εντοπίζουμε τις λειτουργικότητες που πρέπει το Σύστημα να εκτελεί, προκειμένου να αυτοματοποιούνται χρονοβόρες και κοστοβόρες εργασίες της εταιρείας σας. Συνολικά, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ένα Σύστημα που επιτρέπει να πάρετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας και να προσφέρετε χρήσιμες και ουσιώδεις αυτοματοποιημένες διαδικασίες στους πελάτες σας.
Our News

Μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα μας!

netvalue

-Βραβείο European Heritage Award / Europa Nostra Award in Research 2021
-Europa Nostra Grand Prix award

Το Ευρωπαϊκό έργο FIBRANET στα πλαίσια του οποίου η εταιρεία μας ανέπτυξε το πληροφοριακό σύστημα (βάση δεδομένων και αλγόριθμους αναζήτησης) που χρησιμοποιούν οι ερευνητές αρχαιολόγοι για τον χαρακτηρισμό των υφασμάτων που εντοπίζουν στις ανασκαφές, απέσπασε βραβείο Europa Nostra αλλά και το 1 από τα 4 Grand Prix που δόθηκαν στην κατηγορία Έρευνα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην έρευνα και κυρίως στην κεντρική ερευνήτρια Δρ. Χριστίνα Μαργαρίτη. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

H NetValue επίσημος χορηγός στο 1ο συνέδριο του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε ως χορηγοί στο 1ο συνέδριο του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης. Στα πλαίσια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, οι προοπτικές και οι προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, τα πρότυπα ψηφιακής μετάβασης και οι καλές πρακτικές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι θεσμικές πρωτοβουλίες και οι προτάσεις πολιτικής για την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών και μοντέλων ψηφιακής διακυβέρνησης στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Πρόκειται για την αρχή ενός πολύ σημαντικού θεσμού που έλειπε από τη χώρα μας και έγινε με μεγάλη επιτυχία! Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Contact Us

Talk to us about whatever you like. We're all ears.

Send a message