Brainformation & Neuromarketing

About NetValue

Παροχή υπηρεσιών νευρομάρκετινγκ (Neuromarketing)

Welcome

Στη NetValue παρέχουμε καινοτόμες και επιστημονικά τεκμηριωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των σύχρονων στρατηγικών επικοινωνίας.

Η δραστηριότητά μας εκτείνεται στους τομείς της μελέτης των μηχανισμών καταναλωτικών επιλογών, της διερεύνησης των συναισθηματικών συσχετισμών μεταξύ προϊόντος και καταναλωτή, της εξαγωγής ποιοτικών αποτελεσμάτων σε σχέση με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, της παρατήρησης των νευρολογικών αντιδράσεων στα διάφορα ερεθίσματα.

About

Στόχος της NetValue είναι ο στοχευμένος σχεδιασμός της διαφημιστικής σας καμπάνιας, προσφέροντας ταυτόχρονα ανάλυση της απήχησης του brand image της επιχείρησής σας και συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Η ομάδα μας αποτελείται από διεθνώς καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου καθώς και νέους επιτυχημένους επαγγελματίες που προωθούν με υπεύθυνο τρόπο τις καινοτόμες υπηρεσίες μας, με έμφαση στις σκέψεις και τα πιστεύω των ανθρώπων.

Features

Δημιουργία ταυτότητας της επιχείρησης σας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.
Έρευνα αγοράς σχετικά με την αποδοχή του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας και παροχή συμβουλευτικής για αύξηση των πωλήσεων σας.
Προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατάλληλα προσαρμοσμένη στην ταυτότητα της επιχείρησης σας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, και τη «λογική» του κοινού σας.
Διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια σχεδιασμένη αποκλειστικά για τις ανάγκες σας και το κοινό σας.
Διοργάνωση κατάλληλων δρώμενων για την προώθηση της επιχείρησης σας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.

Special Services

Where brain science and marketing meet.

netvalue

Τι είναι το νευρομάρκετινγκ

To σύχρονο μάρκετινγκ δεν βασίζεται πια μόνο στην ψυχολογία του καταναλωτή αλλά και στη νευροεπιστήμη (Neuroscience). Σκοπός είναι να γνωρίζουμε πως τα διαφημιστικά σποτ και τα μηνύματα μάρκετινγκ επιδρούν στους νευρώνες του εγκεφάλου των πελατών σας. Πρόκειται για ερευνητική μεθοδολογία που μας δείχνει τι συμβαίνει στο μυαλό του καταναλωτή τη στιγμή της αγοράς και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που τον κάνουν να επιλέξει το συγκεκριμένο προϊόν αντί για κάποιο άλλο παρόμοιο. Έτσι, έχοντας ισχυρές ερευνητικές ενδείξεις σχετικά με το τι θέλουν να ακούσουν και να δουν οι καταναλωτές σε σχέση μ’ ένα συγκεκριμένο προϊόν/υπηρεσία, οργανώνουμε τη διαφημιστική σας καμπάνια, αλλά και σας παρέχουμε συμβουλές για τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει η υπηρεσία ή το προϊόν που θέλετε να προωθήσετε (πχ ετικέτα ή logo).

 • Affective Design of E-Commerce User Interfaces

  Σχεδιασμός της συναισθηματικής επίδρασης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
 • Colours and shapes

  Τα χρώματα και τα σχήματα που προκύπτουν από τις εικόνες ενός ιστοχώρου προκαλούν συγκεκριμένη συναισθηματική διέγερση στον επισκέπτη. Η διέγερση αυτή ασφαλώς έχει να κάνει και με το είδος του παρεχόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας που προβάλλεται, καθώς και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επισκέπτη.
 • Design

  Σε αρκετές περιπτώσεις, για παράδειγμα, η ηλεκτρονική προώθηση ενός προϊόντος αποτυγχάνει επειδή ο σχεδιασμός της σχετικής ιστοσελίδας είναι ακατάλληλος για το συγκεκριμένο προϊόν και το κοινό στο οποίο απευθύνεται.
 • Emotional Content

  Οι άνθρωποι της NetValue έχουν τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται, ώστε ο σχεδιασμός της «ηλεκτρονικής παρουσίας» του κάθε προϊόντος/υπηρεσίας να επικοινωνεί το κατάλληλο συναισθηματικό περιεχόμενο σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ηλεκτρονικός Πωλητής με Συναισθηματική Νοημοσύνη

Στο σύγχρονο ηλεκτρονικό εμπόριο, αντί να προβάλλεται «ξερό» κείμενο στους επισκέπτες ενός ιστοχώρου, χρησιμοποιούνται ανθρωπομορφικές αναπαραστάσεις, πχ καρτούν, οι οποίες επικοινωνούν πρόσωπο με πρόσωπο με τον πελάτη. Οι οντότητες αυτές ενσωματώνουν Τεχνητή Νοημοσύνη έτσι ώστε να μπορούν παρουσιάζουν το προϊόν/υπηρεσία, να απαντούν σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις του πελάτη, και σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνουν μέχρι και την πώληση. Οι συνεργάτες μας στη NetValue έχουν υψηλή επιστημονική εξειδίκευση σε αυτόν το χώρο και μπορούν να δημιουργήσουν το δικό σας ηλεκτρονικό πωλητή, δίνοντας μια ξεχωριστή εντύπωση στους πελάτες σας.

 • Emotional State Recognition

  Oι ηλεκτρονικοί πωλητές της NetValue ενσωματώνουν αλγόριθμους Τεχνητής Νοημοσύνης, έτσι ώστε να κάνουν μια ασφαλή εκτίμηση της συναισθηματικής κατάστασης-διάθεσης του χρήστη.
 • Data Collection

  Αξιοποιώντας δεδομένα από τη συμπεριφορά του χρήστη κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης του με το ηλεκτρονικό περιβάλλον (πχ ο χρήστης κουνάει πολύ νευρικά το ποντίκι), ο ηλεκτρονικός πωλητής μπορεί να διαγνώσει τη συναισθηματική κατάσταση του πελάτη.
 • Personalization

  H συμπεριφορά του ηλεκτρονικού πωλητή (λεκτική και σωματική) προσαρμόζεται καταλλήλως, όπως θα έκανε και ένας επιτυχημένος άνθρωπος- πωλητής.

Our Team Philosophy

Talent wins games, but teamwork wins championships.

Social Events

Καλλιτεχνικά δρώμενα και κοινωνικές εκδηλώσεις ως μέσο προώθησης του προϊόντος/επιχείρησής σας.

netvalue

Πώς λειτουργούν

Η NetValue με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Κωνσταντίνο Conie Ισαακίδη δημιούργησε μια πλουραλιστική ομάδα με καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών: Ηθοποιούς, χορευτές, ακροβάτες, ζογκλέρ, κλόουν, μουσικούς, αλλά και σκηνογράφους, κατασκευαστές σκηνικών και ειδικών κατασκευών, μακιγιέρ, τεχνικούς κινηματογράφου και τηλεόρασης, συγγραφείς, φωτιστές κτλ.

Με εμπειρία στα δρώμενα τόσο την Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στο δρόμο και στις πλατείες για κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και για επιχειρήσεις και καταστήματα, αναλαμβάνει όλο το κομμάτι των δρώμενων είτε σε κεντρικά σημεία της πόλης σας, είτε στην επιχείρηση σας. Με πρωτότυπες ιδέες-δράσεις δίνει μια άλλη διάσταση στο προϊόν σας. Το βγάζει απ’τον στενό κύκλο της cliché διαφήμισης, το συνδέει με τον πολιτισμό και την κουλτούρα, αναδεικνύοντας το προϊόν ή την υπηρεσία σας και τελικά την επιχείρηση σας.

Socialize everywhere

Η ομάδα καλλιτεχνών της NetValue συγκροτήθηκε με καλλιτέχνες που έχουν παραστάσεις από το εξωτερικό, κυρίως από τη δυτική Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείας Αμερικής, όπου τα δρώμενα (happenings) είναι διαδεδομένα σε μεγάλο βαθμό και επιχειρήσεις-δήμοι-κοινωνικοί φορείς τα επιλέγουν ως ένα ακόμα μέσο διάδοσης των προϊόντων, των αγαθών, των υπηρεσιών και των πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων τους.

Η NetValue αναλαμβάνει όλο το στήσιμο και ξεστήσιμο του δρώμενου. Ιδέες, κείμενα, κατασκευές, εξοπλισμό, υλικό διαφήμισης κτλ.

Contact Us

Talk to us about whatever you like. We're all ears.

Send a message